Lösgodis!

Mhmm... Nu har jag just ätit upp mitt lösgodis. Det var gott, men jag kan se fördelen med smörgåsar och äpplen. Man känner sig belåten efter att man har ätit det, medan man efter lite godis bara suktar efter mer! Mamma och jag har kommit överens om att vi inte orkar ha någon villaavslutning ikväll. Vi ska grilla korv i vår kakelugn (jag är inte säker på om det är en sån direkt, men ni förstår vad jag menar) istället!

Veckan efter nästa veckas lördag far jag med klassen till Gröna lund! Det ska bli roligt, dessutom får vi ledigt på fredagen före. Mamma skall ha tre väninnor på besök den helgen också, så jag tror att jag ska sova i stan de där dagarna då så finns det mer lediga sovplatser därhemma. Dessutom slipper mamma och pappa skjutsa mig och hämta mig till/från vikingterminalen.
Vardagligt | | 5 kommentarer |

I am not ashamed

Den här låten har jag ständigt på hjärnan. Åh, jag skulle vilja ha ett par riktiga högtalare till datorn så skulle jag kunna skruva upp volymen på max! Jag ska önska mig en skiva med Hillsong United till julklapp.

Jag läser en bok också, "Decembergatans hungriga andar" av Ulrika Lidbo. Den handlar om en flicka som vill bli smal, och får ätstörningar. Jag tycker att det där hatet gentemot sig själv som framkommer i boken är så hemskt. Nu hade jag också skrivit ett ganska rätt så långt inlägg om det här ämnet, men jag kom fram till att det var bäst att inte publicera det av olika anledningar.

Vi hade friluftsdag i skolan idag och det var nice! Vi paddlade, vilket var mycket trevligt och roligt. Emma och Ellen som också hade valt paddling tog en massa foton, men jag orkade inte ta med min kamera. Haha, Kim och jag hade också fina samtal under paddlingsturen! Efter skolan gick jag till Mattssons och spanade in matvaror samt köpte en Kalinkayoghurt (de är så goda!) och två äpplen. Sedan joinade mamma och vi köpte bröd. Jag blev nämligen helt brödsugen, så där som man blir... Eller? Jag väl hem för två timmar sedan, men jag har bara hunnit äta och tröga vid datorn.

Jag känner mig alltså väldigt trög och onyttig just nu. Jag borde aktivera mig och göra någonting! Jag promenerade lite i Godby och så paddlade jag väl aktivt i säkert 2 timmar, så någon mera motion hade jag inte tänkt få mig idag. Nå, det får väl bli en trög dag idag då, jag går väl ändå säkert och lägger mig snart... Om en timme eller troligtvis två. Det blir en joggingrunda imorgon bitti i alla fall! Godkväll!
Vardagligt | | 2 kommentarer |

När himlen är grå

Goddag! Jag skrev inget igår. Efter skolan hade jag bråttom så jag skulle hinna med allt jag skulle ha gjort, och sedan på kvällen fortsatte jag att "städa" i min receptpärm (vilket jag påbörjat föregående kväll). När jag gjort det var klockan sådär passlig dusch-tid, som efterföljs av te-tid och sedan läggdags. Har jag sagt att jag går och lägger mig halv tio varje kväll? Det inkluderar helgerna, men i förrgår somnade jag efter halv elva någon gång och då blev jag jättetrött i skolan och värsta jättestressad. Därför föredrar jag att somna klockan tio. Nå, det jag skulle komma fram till var i alla fall att jag inte tyckte mig ha tid att blogga.

Min vän Hanna hittade en bild på råddjuret! Titta här. Nu kom jag på att jag ska skriva ett brev. Det är jättemysigt väder idag, regn och rusk! Ikväll (hoppas att det fortfarande regnar då) så skall jag ta en lång promenad, och om en halvtimme eller någonting ska vi äta Skarv! Haha, förlåt, men jag tycker att det är lite roligt med skarvar.

Imorgon ska jag fara till stan för mamma skulle dit på kvällen. Jag ska köpa tyg till textilslöjden i skolan och så ska jag låna några böcker vid biblioteket. Sedan får vi se vad jag gör, men Ellen skulle kanske till stan också. Så får jag väl äta vid Mattias sen då, hur det nu blir! Jag tänkte ta en joggingrunda på morgonen också, igår när jag joggade tog det bara ca 29 min för 5,2 km! Nu ska jag skriva en fråga också, sådär som bloggerskor skall göra.

Hmmm, när brukar du gå och lägga dig på vardagar? (Dålig fråga eller? Jag kom inte på något bättre. xD)
Vardagligt | | En kommentar |
Upp