Tvångstankar

Jag ville bara säga det att mitt huvud kryllar av tvångstankar. Måste jogga tankar, måste dammsuga rummet, får inte äta för mycket, inte äta sötsaker för ofta, måste ha högsta betyg i det mesta, måste alltid ha välstädat rum, måste tvätta fötterna varje gång jag har varit ute, måste skriva upp allt jag handlar för egna pengar, och slutligen så måste jag följa alla dessa tankar! Helt sjuka saker. Som det där med att tvätta fötterna i alla fall... Jag började med det i somras när man alltid fick sand i skorna och därmed sandiga fötter, så här i snart vintertid så inbillar jag mig att mina fötter är sandiga.

Jag måste liksom"följa" de här tankarna också, för annars kanske jag helt förlorar kontrollen över mitt beteende.
Eller jag blir i alla fall inte som jag vill vara då... Orka! Jag tror att jag borde göra någonting åt det här.

Jag är faktiskt sjuk idag. Förtillfället känner jag mig inte mig så sjuk, men imorse och igår kväll hade jag i alla fall 38 grader, och det är åtminstone 1,5 grader varmare än vad jag brukar ha. Jag kan sällan vara sjuk med gott samvete, så jag är inte det idag heller. Jag hade säkert orkat vara i skolan egentligen. Så det är kanske bara onödigt att vara sjuk. Jag missade tyskaprovet idag också, och så missade jag den svenskalektionen där vi skulle inleda våra praouppsatser. Jag får säkert en massa jobb sedan.

Det känns inte som att jag skulle orka med den här biten som är kvar av höstterminen nu, gällande skolan. Jag orkar bara inte! Prov, prov, prov kommer att komma snart. Jag förstår inte hur jag skall orka gå i skolan i minst 7 år till? Jag får väl sänka mina krav, men lycka till liksom. Jag vill inte släppa kontrollen. Lalalaa...

Men alltså, det snöar nu! DET SNÖAR. Det är så fint, det har snöat hela dagen i princip. Åh, jag har hjäpledarskolning nästa helg, jag har inte lust med något sådant. Det rubbar mina joggingvanor, och gör söndagarna helt jättekonstiga. Sist jag var på det så åt jag lunch klockan halv fem. För det blir så stressigt när jag måste jogga direkt när jag kommer hem och sådär, för annars är det så svårt att slappna av. Hoho! Jag och Ellen har andakt och kvällsprogram den här helgen också. Jag borde kanske börja förbereda andakten.
Funderingar | | 3 kommentarer |
Upp