Försenat

Hej! Nu har jag inte orkat skriva någonting på ett tag. Jag har varit på en hjälpledarutbildning över helgen, men nu är jag hemma igen. Det var faktiskt roligare än vad jag hade väntat mig! Det blev lite konstigt idag, så jag har just ätit lunch fastän klockan är tjugo före fem. Mamma och jag kom hem rätt sen nämligen, och så ville jag packa upp och fara ut och jogga först...

Jag har prov i samhällskunskap på tisdag och det är bara jobbigt. Jag tror dock att jag snart börjar kunna det, men inte som rinnande vatten ännu i alla fall! Sen så ska jag sova i stan imorgon också, eftersom mamma inte kunde hämta mig efter bild och form. Hejdå.
Vardagligt | | Kommentera |

Mordisk


Jag hatar det här, men jag är sur! Det är så otroligt irriterande att vara på dåligt humör. Det kunde väl helst regna i alla fall? Jag känner mig störd på världen, fastän den inte ens har gjort något för att störa mig. Jag har faktiskt varit lite produktiv och gjort ett halsband idag, och jag funderar lite på att göra ett till. Först borde jag nog egentligen spela piano för att få bort den här... Mordiskheten. Hejdå!
Vardagligt | | 2 kommentarer |

Det spritter i benen

God kväll! Äntligen är det fredag. Eller ja, äntligen och äntligen, men det är nu hur som helst fredag i alla fall. Vi hade dagsverke idag, så jag joinade mamma på dagis. Jag trodde nästan också att jag höll på att bli sjuk ett tag, men det verkade gå om. Jag for ut och joggade ikväll, och nu har jag just tagit en relativt lång dusch, inkluderande hårinpackning.

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Äta lite godis kanske? Åh, tänk om jag skulle göra något så random som att umgås med kompisar! Det skulle vara ganska roligt, men känns samtidigt ganska omöjligt. Det är ju läskigt? Att jag lever i en värld där jag inte kan umgås med kompisar på lördagarna! För all del, det skulle väl gå, inte för det, men i så fall brukar det vara planerat flera dagar på förhand. Aldrig någonting sånt där spontant... Dessutom skulle det kännas dumt att tvinga mamma att skjutsa mig. En annan nackdel är det att människor i min ålder tenderar att vilja förtära alkoholhaltiga drycker, vilket jag inte ämnar göra. Plus att mamma nog inte skulle vilja att jag for iväg med människor som skulle göra det. Hon är kanske inte rädd för att jag ska börja, utan snarare att det skulle hända mig någonting mystiskt, kanske.

Så alltså, morgondagen lär nog bli en vanlig lördag som så många andra. Även om jag faktiskt skulle kunna tänka mig att vara lite social. Jag tycker att någon skulle kunna komma och hälsa på mig istället!
Funderingar | | Kommentera |
Upp