Min första studentskrivning

Idag är det fredag, men inte vilken fredag som helst. Detta är nämligen dagen då jag hade min första, riktiga studentskrivning. Jag måste faktiskt säga att jag kände mig rent utav TAGGAD imorse. Jag dokumenterade till och med morgonen:
 

Sådär glad kände jag mig (en spegelbild till och med). Observera mina nya midjehöga jeans också! De gör mig ännu gladare, även jag kanske inte har den ultimata kroppsformen för just sådana jeans. Jag tycker om dem ändå.
 
 
Så avnjöt jag min favoritfrukost: Hälften kvarg och hälften yoghurt (rörs ej ihop) med linfrön, torkad frukt av olika sorter, nötter och solrosfrön. Till drack jag lite grönt fruktte och så avrundade jag med ett äppel. Julias studentmat får vara med på ett hörn där också. Lika så boken som jag läser just nu; "Den jag vill vara" av John Ortberg. Den är jättebra!
 
 
Här är MIN studentmat! Jag tyckte att det var ganska passligt också - att plocka i sig lite hela tiden. Nog för att allting var slut där mot klockan halv ett, men jag satt bara och skrev till halv två - kvart före två tiden. Det jag skrev idag var alltså textkompetens. Tidigare denna vecka var jag och textkompetensen inte så goda vänner, men sedan i onsdags kommer vi bra överens. Lyckligtvis gick det alltså bra idag, tycker jag. Vi får ju se vad studentexamensnämnden tycker sedan förstås...
 
I somras konstaterade jag att studentskrivningarna var något av de värsta man skulle behöva göra i sitt liv (okej, kanske inte värsta direkt...), och att jag skulle vara jättenervös. Istället var jag nu knappt nervös alls, och så tyckte jag att det var riktigt roligt till och med. Så fel man kan ta!
 
Imorse kände jag mig pigg, inspirerad och handlingskraftig. Jag kom på en massa trevliga saker jag skulle kunna göra denna helg. Jag ska stanna här i Vasa och plugga engelska inför måndagen nämligen. Nu känner jag främst en lätt trötthet. Kanske är jag lite spänd i nacken också. Hur som helst, känner jag inte riktigt för att ta tag i engelskan ännu. Jag måste åtminstone laga lite trevlig mat först, vad nu det ska bli.
 
Trevlig helg!
 
| | 2 kommentarer |
Upp