Min nittonde påskafton

Nästa vecka ska jag köpa motor till min vindrutetorkare. Pappa har just kikat och skruvat lite under motorhuven på min kära bil, så det visade sig att motorn till vindrutetorkarna nog var helt slut, tyvärr. I bästa fall hade det räckt med att byta säkring.
 
Om en och en halv timme ska jag, min familj och mina kusiner åka iväg till villan för att elda påskbrasa. Dagen till ära har jag och Karolina iklätt oss sådär lagom blåa och gröna kläder.
 
 
Såhär såg vi äldre kusiner ut för nio år sedan. Det börjar bli ett tag sedan nu, men det var nog livet när man fick vara påskhäxa. Nu för tiden nöjer jag mig med att ha en lustig klänning och ett huckle.
 
 
Jag skulle ha velat köpa en chokladkanin på Lidl idag. Jag kom fram till att det inte var riktigt nödvändigt, fastän jag ju älskar chokladkaniner och -tomtar... Nåja, jag har ju nog redan fått alldeles tillräckligt med chokladägg i olika former, och mer är på kommande, misstänker jag.
 
Jag är nog lite världslig idag - jag skriver ju bara om choklad. Påsken handlar faktiskt om mer än godis...
 
Nå, jag är i alla fall glad idag, och jag har också ett glatt och trevligt sällskap. Den ende som saknas är min favoritstorebror (uppstickaren på påskhäxbilden). Hoppas att ni också får en påsk med mycket glädje och kärlek!
Vardagligt | Choklad, Godis, Påsk | | Kommentera |
Upp