Rödvinbärsmarmelad med smak av sensommar

 
Rödvinbärsmarmelad på rågbröd med smör och ost - en god glimt från barndomens höstar.
 
Så, nu bryter jag tre och en halv månads tystnad. De senaste månaderna har jag haft ovanligt mycket att skriva om, och just därför har jag inte skrivit något. Jag har rest (Lettland och USA), jobbat, varit på villan på "Kvittboldrin", träffat familj, kusiner och släktingar, och åkt på trevliga utflykter. Överloppstiden på vardagarna har jag spenderat med att gått, städa, plocka bär och baka, bland annat. Lite skolarbete har också fått vara med på något hörn.
 
Den senaste tiden har de lediga helgerna varit få, men imorgon får jag i alla fall ett riktigt veckoslut! Och, jag ska inte göra någonting, bara vara. Såvida man bortser från listan över saker jag borde göra, som jag just plitade ner... Det fina med lediga dagar är dock att jag har tid att dra ut på tiden och ändå få något lite gjort.
 
Den egentliga planen för helgen var egentligen att min kära mamma skulle ha kommit hit imorgon, men tyvärr har hon blivit förkyld och febrig, så hon är tvungen att stanna hemma. Dumma virus.
 
Nå, nu har jag bara en vecka kvar på jobb, och sen bär det av hemåt för en vecka! En sak har nämligen fattats min sommar - Åland.
Sylt & saft | Rödvinbärsmarmelad, Sommar | | Kommentera |
Upp