I brist på annat

God kväll! Alltså jag suger verkligen på att blogga. Jag borde kanske ta bort bloggen eftersom jag ändå skriver så extremt sällan, men jag orkar inte göra det, för vem vet, jag kanske får lust att blogga mer någon gång! Jag känner mig hemskt trög just nu, annars skulle jag inte sitta här. Nåja, jag har tråkigt och jag är mycket dålig på att GÖRA saker. Jag kan inte rita längre som jag brukade när jag var liten... Det fungerar bara inte, eftersom jag aldrig vet vad jag ska rita och inte bara kan sitta och rita människor som jag brukade göra förut. Nu måste jag rita något seriöst och ordentligt om det ska bli till något, och det orkar jag inte. Så alternativa sysselsättningar just nu är antingen det här, att sticka, läsa, lösa korsord eller svara på ett brev. Det jag borde mest är att svara på det där brevet, och sticka sen kanske. Men jag har inte lust...

Jag är ganska glad idag annars, skolan var inte sådär superjobbig. Dessutom sa var finskalärare att vi nog skulle få fara och hälsa på våra finskabrevvänner till Ilmajoki. YEAY! Nu känner jag mig töntig också, men jag tycker att det skulle vara roligt ändå eftersom jag hade turen att få en ganska najs brevvän.

Ellen, Emma och jag hade vårt svenska-vad-man-nu-ska-kalla-det idag också. Det gick kanske till synes bra, men det har framkommit att det var lite svårt att hänga med och vi failade nog lite. Vi skulle förklara huvud-, bisatser och konjunktioner (egentligen skulle det göras före jullovet, men vi hann inte). Uppgifterna vi hade gjort var för svåra och så var det svårt att få det bra förklarat. Så nu har jag dåligt samvete för att mina klasskamrater pga oss inte fick så jättebra i förhöret (eftersom uppgifterna skulle vara som ett förhör), men förvisso tar nog vår lärare hänsyn till den mindre braiga förklaringen också. Vi däremot får kanske inte så bra betyg för får prestation, men skitsamma.

Åh, jag saknar Korsnäs, mina kusiner och lite barndom. Min bloggdesign är appropå väldigt somrig också... Men orka ändra när jag ändå inte skriver. Nu borde jag göra något. Ha det så fint! Hejdå!
Funderingar | | En kommentar |
Upp