Här råder torka?

Jag vill tydligen blogga idag igen.
 
Idag har jag varit ledig. Jag inledde dagen med en liten joggingtur, och när jag kommer hem möter mamma mig i dörren och säger att vattnet är slut... Hoppsan! Så jag gick ned till havet och tvättade mig istället. (Det var någon pump som hade falerat, så felet åtgärdades nog snart av pappa.)
 
Sen har jag vandrat runt och plockat rölleka, rödklöverblommor och lite blommor från duntrave, eller maitohorsma som jag råkar veta att den heter på finska. Jag har läst att man kan koka te på de där blommorna, eller rödklöver vet jag faktiskt inget om - men giftig är den ju i alla fall inte.
 
Jag har upptagit ett lite pinsamt intresse också: Jag har sett en halv säsong Gossip Girl på viaplay. Till mitt försvar måste jag ju säga att jag har virkat matta samtidigt. Faktiskt, största delen i alla fall... Host.
 
För att förtydliga - jag har inte sett en halv säsong just idag, bara tre avsnitt.
 
Kommande helg har jag och mina småsyskon föräldrafritt. Dock har jag avsagt mig alla duktig storasyster-plikter, det vill säga, mina syskon får äta hur mycket nudlar och köpis-bröd de vill! Själv tänker jag jobba, äta aubergine och fundera på livet.
 
Nej, nu börjar klockan bli hårtvättning och tedags! God kväll!
 
 
Vardagligt | Te | |
Upp